Kaip valgyti kiaušinį po Velykų

Išsilavinęs žmogus turėtų žinoti, kad skystą kiaušinį geriausiai švelniai pramušti ir valgyti šaukšteliu, ypač jei jis patogiai patiektas specialioje taurelėje. Kietai virtą kiaušinį patogiau valgyti pjaustytą peiliu arba smulkintą šaukšteliu. Kieto kiaušinio lukštą patogu iš šono pramušti peiliu, tada nurėžti viršūnėlę, nulupti ir supjaustyti. Neplaktą kiaušinienę lengvai sudorosite šakute ir peiliu, o plaktą – tik šakute, bet ne šaukšteliu kaip parengiamojoje darželio grupėje.

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/maistas/naujiena/virtuve/ar-mokame-valgyti-1044-229461?copied

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *