Arbūzai

Vieni mėgsta arbūzus valgyti su šaukštu, iškabindami juo sultingą raudoną minkštimą, kiti ima rankomis už atpjautos arbūzo skilties ir atkanda minkštimo dideliais kąsniais, o po to lengvai išspauna kauliukus. Iš tikrųjų, kaip ir daugelį kitų vaisių, arbūzą reikia valgyti su šakute ir peiliu. Padėkite atpjauto arbūzo gabalą išilgai lėkštės, žieve į save, ir pradėkite darbuotis stalo įrankiais. Jei sėklos pateks į burną, neprarykite jų, o atsargiai padėkite ant šakutės ir perkelkite ant lėkštės krašto.

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/skonis/virtuves-gudrybes/2015/07/08/news/etiketo-pamokos-kaip-valgyti-vaisius-ir-neapsijuokti-781928/

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *